تجهیزات آشپزخانه صنعتی نگین طبخ خاورمیانه

گروه صنعتی نگین طبخ خاورمیانه تولید و عرضه کننده انواع تجهیزات آشپزخانه صنعتی هتل ها، رستوران ها، اداره ها، مدارس، بیمارستان ها و ... می باشد.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی نگین طبخ خاورمیانه

گروه صنعتی نگین طبخ خاورمیانه تولید و عرضه کننده انواع تجهیزات آشپزخانه صنعتی هتل ها، رستوران ها، اداره ها، مدارس، بیمارستان ها و ... می باشد.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی نگین طبخ خاورمیانه

تجهیز آشپزخانه و رستوران برای رستوران داری از اهمیت بالایی برخوردار است، در این وبلاگ، تمام نکات مربوط به نحوه تجهیز کردن آشپزخانه بیان می شود.

۴ مطلب در تیر ۱۴۰۱ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

به دلیل نیاز به محل مناسب ذخیره‌سازی مواد در کشاورزی و صنایع تجاری، مخزن فایبرگلاس به یک عنصر اصلی برای برطرف کردن این نیاز تبدیل شده است. محبوبیت روزافزون این نوع مخازن جای تعجب ندارد، چراکه تطبیق‌پذیری و طول عمر محصول خود گویای همه چیز است! اما چرا مخازن فایبرگلاس برای ذخیره‌سازی بهتر از مواد دیگر هستند؟ در این مقاله به معرفی مخزن فایبرگلاس، مزایا و معایب آن و مقایسه با دیگر مخازن پرداخته شده است.

اگر قصد مشاوره و راهنمایی در خصوص طراحی و ساخت مخازن فایبر گلاس با شرایط ویژه را دارید می توانید از طریق صفحه ارتباط با ما در تماس باشید یا می توانید با شماره تلفن 09129546702 تماس بگیرید

 


فایبرگلاس چیست؟

فایبرگلاس یا Fiber Reinforced Plastic که به اختصار FRP نیز شناخته می‌شود، در دهه 1930 معرفی شد. از آن زمان، فایبرگلاس پس از جنگ جهانی دوم در صنعت هوافضا محبوب شد و به دلیل ترکیب منحصربه‌فردش که هم بسیار بادوام و هم سبک‌وزن بود، مورد توجه قرار گرفت. علاوه بر این خواص، فایبرگلاس در برابر خوردگی نیز بسیار مقاوم است، به همین دلیل به یک ماده با ارزش برای صنایع فاضلاب تبدیل شده است. امروزه استفاده از فایبرگلاس در ساخت مخزن نیز از محبوبیت گسترده‌ای برخوردار شده است.

کشاورزی، صنایع تجاری و سازمان‌های دولتی برای ذخیره، انتقال و استفاده از آب، کودها، آفت‌کش‌ها، نمک‌ها و غیره به مخازن وابسته هستند.

اگرچه مخازن ساخته شده از رزین‌های پلاستیکی (مخزن‌های پلی) مدت‌هاست که محبوبیت زیادی داشته‌اند، اما امروزه علاقه به مخازن ساخته شده از فایبرگلاس در حال رشد است. این به این دلیل است که مخزن فایبرگلاس اغلب با دوام‌تر از مخازن پلی هستند و همچنین قابل تعمیر نیز هستند.

راه اندازی مخزن فایبرگلاس

در قدم اول، مهم است که بدانید مخازن تقویت شده با فایبرگلاس چگونه ساخته می‌شوند.

مانند میلگردهایی که برای تقویت بتن استفاده می‌شود، مخازن پلاستیکی با لایه‌هایی از فایبرگلاس تقویت شده‌اند که دوام و استحکام مخزن را تا حد زیادی افزایش می‌دهد. رزین مورد استفاده در تولید مخزن، به نوع موادی که مخزن برای ذخیره‌سازی آن استفاده می‌شود، بستگی دارد. مهم است که به کاربرد مخزن توجه داشته باشید، زیرا تمام رزین‌های فایبرگلاس یکسان ساخته نمی‌شوند. خواه مواد اسیدی، فاضلاب یا حتی کود را ذخیره می‌کنید، رزین را با هم مخلوط می‌کنیم تا با عملکرد پیشنهادی مخزن مطابقت داشته باشد تا از سازگاری رزین با محصول ذخیره شده اطمینان حاصل کنیم.

فایبرگلاس نوعی پلاستیک تقویت شده با الیاف شیشه است. پلاستیک تقویت شده این مخازن برای ذخیره مواد شیمیایی، آب و اسید استفاده می‌شود. مخازن مواد مختلف برای اهداف مختلف در بازار موجود است. مخازن به طور کلی شامل مخزن فایبرگلاس ذخیره آب، مخزن فایبرگلاس ذخیره مواد شیمیایی و مخزن اسید است. مخازن در کارخانه تولید می‌شوند و به محل ارسال می‌شوند و با هزینه کمتر در زمان کمتری نصب می‌شود. مواد FRP به طور گسترده در کاربردهای مختلف صنعتی استفاده می‌شود مانند ذخیره‌سازی زیرزمینی تا مخازن فاضلاب. مخازن فایبرگلاس برای هر دو فضای داخلی و خارجی در دسترس هستند تأسیسات مخازن فایبرگلاس مزایای عمده‌ای نسبت به مواد تجاری دارند.

همان‌طور که قبلاً ذکر شد، فایبرگلاس با وجود سبک‌وزن بودن، بسیار محکم است. سازندگان مخازن می‌توانند از این ویژگی فایبرگلاس برای تولید مخازن مستحکم و بادوام و در عین حال سبک استفاده کنند. جالب توجه است که فایبرگلاس تنها کسری (تقریباً یک چهارم یا یک پنجم) از چگالی فولاد کربنی یا فولاد سخت دارد، با این وجود، فایبرگلاس «مقاومت کششی» بیشتری در مقایسه با فولاد کربنی ارائه می‌دهد. یکی دیگر از ویژگی‌های اصلی فایبرگلاس این است که در مقاومت در برابر خوردگی بسیار مؤثر است. به همین دلیل، مخازن فایبرگلاس، انتخاب خوبی برای نگهداری مواد خورنده هستند چراکه نگهداری مواد بسیار خورنده می‌تواند بسیار مشکل‌ساز باشد و مواد مخزن ذخیره‌سازی خود را تخریب کنند، بنابراین مقاومت در برابر خوردگی مخازن فایبرگلاس می‌تواند بسیار سودمند باشد.

کاربردهای مخازن فایبرگلاس

مخازن فایبرگلاس قیمت بیشتری نسبت به مخازن پلی‌اتیلنی دارند، اما می‌توانند محصول بیشتری را ذخیره کنند که می‌تواند در هزینه‌ها صرفه‌جویی کند. ظرفیت ذخیره‌سازی بیشتر به تولیدکنندگان این فرصت را می‌دهد که محصول را زمانی که هزینه‌ها پایین است خریداری کنند. به عنوان مثال، یک مزرعه غلات 1500 هکتاری می‌تواند تا 80 هزار گالن کود در سال مصرف کند. اگر ظرفیت ذخیره‌سازی دارید، می‌توانید زمانی که قیمت‌ها در پایین‌ترین حد خود هستند، خرید عمده‌ای انجام دهید و در هزینه صرفه‌جویی کنید.

با این حال، با گسترش فعالیت کشاورزان و نیاز به خرید و ذخیره مقادیر بیشتری کود مایع در مزرعه، علاقه به مخازن فایبرگلاس تجدید شده است.

نوسان قیمت کود و در دسترس بودن محصول دو دلیل تأثیرگذار بر روند نگهداری بیشتر محصول در مزرعه است. داشتن موجودی در دسترس و آماده برای استفاده در زمان مناسب، عامل مؤثر دیگری است.

امروزه تولیدکنندگان برای استفاده از محصولات خود مجهزتر هستند؛ و زمانی که قیمت‌های کود و مواد شیمیایی پایین است، می‌توانند هزینه‌های ورودی خود را در اسرع وقت تعیین کنند؛ مانند هر کالایی، کمترین قیمت معمولاً زمانی اتفاق می‌افتد که محصول کمترین تقاضا را داشته باشد، اما قابلیت ذخیره‌سازی می‌تواند فرصت مناسبی را برای تولیدکنندگان فراهم کند.

این فقط کشاورزان نیستند که به مخازن فایبرگلاس علاقه دارند. به دلایل مسئولیت، برخی از شرکت‌های کاربردی تجاری از حمل آفت‌کش‌ها در مخازن پلی‌اتیلنی بزرگ در کامیون‌ها و تریلرهای خود به مخازن فایبرگلاس کوچک‌تر و بادوام‌تر روی آورده‌اند.

شرکت‌ها اغلب مخازن پلی‌اتیلنی را که دارای 500 تا 1000 گالن محصول کاربردی هستند با مخازن فایبرگلاس که 100 تا 500 گالن را در خود جای می‌دهند جایگزین می‌کنند. حمل محصول کمتر بر روی کامیون به این معنی است که هرگونه ریزش کمتر است و درنتیجه راحت‌تر قابل کنترل است. در دراز مدت، این می‌تواند به معنای آلودگی کمتر، مشکلات کمتر، هزینه‌های پاک‌سازی محیطی و دردسر کمتر باشد.

مخازن فایبرگلاس به طور گسترده در صنعت نفت، مواد شیمیایی، معدن، نیرو، نیروی دریایی، حمل و نقل، تصفیه آب و فاضلاب، محصول برج خنک‌کننده، آبزی‌پروری استفاده می‌شوند.

انواع مخازن فایبرگلاس

مخازن فایبرگلاس را می‌توان در طیف وسیعی از اندازه‌ها و شکل‌ها ساخت و برای ذخیره ایمن آب و مواد شیمیایی ایده آل هستند.

مخازن فایبرگلاس از نظر شکل به انواع زیر تقسیم‌بندی می‌شوند:

 

  • کف صاف Flat Bottom

 متداول‌ترین مخازن مورد استفاده در صنعت، مخازن کف صاف است که مقرون به‌صرفه‌ترین راه برای نگهداری محصول هستند.

  • کف شیب‌دار Slope Bottom


کف شیب‌دار اجازه تخلیه کامل مخزن را می‌دهد. به یک پد پشتیبانی نیاز دارد.

  • کف مخروطی Cone Bottom

 اگر تخلیه کامل مخزن مورد نیاز است، کف مخروطی بهترین راه حل را ارائه می‌دهد. این مخازن به یک پایه مخزن نیاز دارند.

  • کف بشقابی «Dish Bottom»

 این مخازن تقریباً زهکشی و تخلیه کامل را ارائه می‌دهند. مخازن کف بشقابی، زمانی که فشار سطح در خروجی مورد نیاز است، مقرون به‌صرفه‌ترین انتخاب هستند.

  • مخازن افقی «Horizontal»

 مخازن افقی انتخابی عالی هستند زمانی که فضای کف مشکلی نیست و ارتفاع اتاق در حداقل است.

  • مخازن دوجداره «Double Wall»

مخازن دوجداره ایمنی و آرامش بیشتری را با قابلیت اطمینان بالا و تشخیص زودهنگام در صورت نشتی فراهم می‌کنند.

مخازن فایبرگلاس از نظر کاربرد به انواع زیر تقسیم‌بندی می‌شوند:

  • کشاورزی

همان‌طور که تغییرات آب و هوایی شروع به تأثیر بیشتر بر زندگی روزمره ما می‌کند، با صرفه‌جویی در آب در مناطق مستعد خشک‌سالی با مخازن آبیاری، می‌توانید آب موردنیاز را برای فصل‌هایی که باران نمی‌بارد، ذخیره کنید. با ذخیره آب باران می‌توانید محصول یا دام ارزشمند خود را نجات دهید. سیلوهای فولادی با مخازن فایبرگلاس جدید جایگزین می‌شوند که از نظر وزنی قوی‌تر هستند و برای زمین‌های مسطح روستایی که شرایط محیطی سخت‌تر است، مناسب‌تر هستند.

  •  فرآوری مواد غذایی

مخازن فایبرگلاس به طور خاص برای مواد کاربردی انتخابی با کارایی بالا طراحی می‌شوند. می‌توان با استفاده از رزین‌ها و مواد مورد تأیید FDA برای هر قطر و ظرفیت مخزن استفاده کرد.

  • ذخیره آب

مخازن ذخیره آب زیرزمینی و روی زمینی فایبرگلاس برای استفاده در جمع‌آوری آب باران، رواناب آب طوفان و سیستم‌های ذخیره‌سازی آب آشامیدنی و غیر آشامیدنی ارائه می‌شود. مخازن آب آشامیدنی مطابق با استانداردهای ASTM D3299 و AWWA با استفاده از رزین‌های تأییدشده NSF با بازدارنده‌های UV برای اطمینان از دوام ساخته‌شده‌اند و مخازن بالای زمین مطابق با مشخصات پوشش داده می‌شوند.

  • جمع‌آوری آب باران

چه در حال جمع‌آوری آب باران برای استفاده فوری یا ذخیره آن برای مدتی بعد باشید، آب جمع‌آوری‌شده کاربردهای زیادی دارد، از جمله در داخل، خارج از منزل و ذخیره‌سازی برای مواقع اضطراری آب. مخازن زیرزمینی و بالای زمینی آب باران در دسترس هستند و به صورت سفارشی برای نیازهای جمع‌آوری آب باران شما ساخته و نصب می‌شوند.

  • اطفاء حریق

با افزایش نگرانی‌ها در مورد کمبود آب در بسیاری از مناطق، شهرداری‌ها و مالکان تأسیسات همچنان به جستجوی راه‌هایی برای مدیریت بهتر منابع آب خود می‌پردازند. تطبیق‌پذیری مخازن فایبرگلاس آن‌ها را برای کاربردهای حفاظتی در برابر آتش تجاری ایده آل می‌کند زیرا می‌توان آن‌ها را برای استفاده دومنظوره طراحی کرد که نمونه معمول آن حفاظت در برابر آتش و همچنین آب آشامیدنی است.

  • ذخیره‌سازی فاضلاب

عملکرد بدون نشتی در هنگام ذخیره‌سازی فاضلاب ضروری است. مخازن ذخیره فاضلاب فایبرگلاس که تنها با استفاده از رزین مقاوم در برابر خوردگی ساخته شده‌اند، با نفوذ و خروج تخریب نمی‌شوند و نسبت به گازهای فاضلاب واکنشی ندارند. مخازن فایبرگلاس با استحکام کششی و انعطاف‌پذیری بالا با گزینه‌های قابل تنظیم زیاد و حمل‌ونقل و نصب ساده، انتخاب آسانی برای ذخیره‌سازی فاضلاب هستند.

مخزن SMC چیست؟

SMC مخفف Sheet Molding Composite و GRP مخفف Glassfibre Reinforced Polyester است. به مخزن آب SMC، مخزن ذخیره‌سازی SMC، مخزن آب FRP/GRP، مخازن پنل SMC نیز گفته می‌شود که از پانل‌های SMC با طراحی خاص ساخته شده است. SMC نوعی پلاستیک تقویت‌شده با فایبرگلاس است که مخلوطی از رزین پلی‌استر غیراشباع با مواد تقویت‌کننده، مواد پرکننده و الیاف شیشه است.

مخزن اس ام سی

مخزن آب SMC غیر سمی، بادوام، سبک‌وزن، مقاوم در برابر خوردگی و ظاهری تمیز است. در عین حال، نگهداری آن آسان است و عمر طولانی دارد. این مخزن به طور گسترده‌ای در ذخیره‌سازی آب در ساختمان‌های مسکونی، مدارس، هتل‌ها و غیره استفاده می‌شود. مخازن آب SMC هم برای تأمین آب خانگی و هم برای پزشکی و بهداشتی که نیاز به تأمین آب با کیفیت است استفاده می‌شود. هزینه مقرون به صرفه‌تر است و معمولاً می‌توان از آن برای بیش از 15 سال با نصب آسان مقطعی استفاده کرد. مخزن آب مقطعی GRP بیش از 20 سال توسعه یافته است و دارای طراحی بالغ، فناوری ساخت و سفارشی‌سازی است.

مزایای مخازن SMC

  • دوام عالی: ویژگی‌های عالی مقاوم در برابر UV T مقاوم در برابر هوا، مقاوم در برابر خوردگی و مقاوم در برابر زنگ. انتخاب معقول مواد تضمین می‌کند که مخزن آب SMC بادوام است.
  • آب بندی کامل: واشرهای بین پانل‌ها، آب بندی کامل را تضمین می‌کنند.
  • طراحی ظرفیت منطقی: پانل‌های مختلف طراحی مخازن را با توجه به نیازهای خاص مشتری ممکن می‌سازد.
  • نصب راحت: قطعات استاندارد برای نصب در محل استفاده می‌شود.

ظاهر مرتب: سطح مخزن آب SMC صاف و تمیز است. با مسدود کردن کامل نور خورشید، از تشکیل باکتری‌ها و جلبک‌ها جلوگیری می‌شود.

  • دارای تأییدیه بهداشتی غذایی: تمام پانل‌ها از موادی ساخته شده که مطابق با استانداردهای ملی است. لوازم داخلی و لوازم جانبی بیرونی هم از ذخیره آب آشامیدنی و هم ذخیره آب غیر آشامیدنی پشتیبانی می‌کنند.
  • قابل جابجایی: مخازن را می‌توان چندین بار جابجا کرد و دوباره سرهم کرد.

مخازن آب SMC/GRP برای چه مواردی استفاده می‌شود؟

  • مخازن ذخیره آب آشامیدنی
  • مخازن آبیاری کشاورزی
  • سپتیک تانک و مخازن فاضلاب
  • مخازن تقطیر و فرآیند
  • مخازن ذخیره آتش، مخازن تعادل استخر
  • مخازن ذخیره آب گرم و مخازن ذخیره مواد شیمیایی
  • مخازن برداشت آب باران، مخازن آب چاه، مخازن آب دریا
  • مخازن آب اسمز معکوس (آب با رسانایی زیاد یا کم)
  • مخازن فرآیند صنعتی، مخازن آب چیلر، مخازن آب برج خنک‌کننده

مزایای مخزن فایبرگلاس

مزایای استفاده از مخازن فایبرگلاس بسیار بیشتر از معایب آن است. اگرچه هزینه اولیه ساخت و نصب مخزن تقویت شده با فایبرگلاس بیشتر از مخازن پلی‌اتیلن، فولاد یا آلومینیوم است، اما دوام قابل توجه بیشتری از این مخازن خواهند داشت. چند دلیل بهتر بودن مخازن فایبرگلاس نسبت به دیگر مخازن عبارت‌اند از: مقاومت بالای آن‌ها در برابر دماهای بالا، تعمیر آن‌ها و قرار دادن آن‌ها در سرویس بسیار آسان‌تر است، شیرهای سنگین‌تری را می‌توان نصب کرد زیرا فایبرگلاس بسیار محکم‌تر از سایر مواد است و می‌توان آن‌ها را مطابق با پروژه شما سفارشی ساخت. سفارشی کردن مخزن تقویت شده با فایبرگلاس فرآیندی بسیار ساده‌تر است و برخی از سفارشی‌سازی‌ها عبارت‌اند از: نصب تجهیز لوازم جانبی به‌خوبی در هر نقطه از مخزن به‌جای نصب فقط در سطوح صاف، طراحی کف شیب‌دار داخلی برای اطمینان از زهکشی کامل، راه‌های دسترسی جانبی را می‌توان به سرعت نصب کرد تا امکان بررسی و دسترسی را آسان کرد و به معنای واقعی کلمه، هرآنچه را که بتوانید تصور کنید، می‌توان فایبرگلاس را متناسب با آن طراحی کرد.

امکان استفاده از مخزن تقویت شده فایبرگلاس تقریباً بی‌پایان است. مخازن فایبرگلاس بسیار سبک‌تر از همتایان فولادی یا بتنی خود هستند و همین امر عایق را بسیار آسان‌تر و سریع‌تر می‌کند.

مزیت فوق‌العاده مفید در مورد مخازن فایبرگلاس این است که این مخازن را می‌توان کاملاً «ضد آب» ساخت. این به این دلیل است که سازندگان مخازن فایبرگلاس می‌توانند مخازنی را به نحوی ایجاد کنند که حاوی هیچ‌گونه اتصالی نباشد که مواد مایع بالقوه از آن نشت کند. مخازن فایبرگلاس می‌توانند فضای ذخیره‌سازی کاملاً ایمن را ارائه دهند. این بدان معناست که مواد موجود در مخازن فایبرگلاس در حین قرار گرفتن در مخزن بسیار کمتر احتمال دارد که آلوده شوند و همچنین احتمال نشت به بیرون از مخزن و تبدیل‌ شدن به یک آلاینده به خودی خود بسیار کمتر خواهد بود.

نصب و نگهداری مخازن فایبرگلاس نیز به‌طورکلی آسان‌تر است. استفاده از ماده‌ای به اندازه فایبرگلاس با این همه مزایا به معنای کاهش هزینه‌های نگهداری است! مخازن فایبرگلاس معمولاً سریع‌تر و راحت‌تر نصب می‌شوند، نه فقط به این دلیل که وزن کمتری نسبت به بسیاری از مخازن ذخیره‌سازی دیگر دارند. همچنین نگهداری از آن‌ها به طور کلی آسان‌تر است که واقعاً می‌تواند در طول زمان در قابلیت استفاده از یک مخزن تفاوت ایجاد کند. لایه رزین داخلی مخازن فایبرگلاس یک سطح صاف و شیشه‌ای را ارائه می‌دهد که زباله‌ها به‌راحتی نمی‌توانند به آن بچسبند. این می‌تواند تمیز نگه داشتن مخازن فایبرگلاس را بسیار آسان‌تر کند. برای دیدن توضیحات جامع و کامل تری درباره انواع مخزن فایبرگلاس و قیمت آن کلیک نمایید

منبع : پایپ صنعت خاورمیانه

  • negin asadi
  • ۰
  • ۰

مخزن استیل چیست؟


مخزن استیل یکی از کاربردی ترین و ضروری ترین تجهیزات صنعتی جهت نگه داری انواع سیالات غذایی، شیمیایی، دارویی، اسیدی، بهداشتی و … می باشد. با توجه به تنوع سیالاتی که میتوان در مخزن های استیل نگه داری کرد می توان دریافت که در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد. مخزن های استیل از آلیاژ های مختلفی ساخته میشود ولی یکی از بهترین و پرکاربردترین نوع مخزن ها، مخزن استیل می باشد. مخزن های استیل با توجه به نوع آلیاژ مقاوم و مستحکمی که دارد در تمامی شرایط آب و هوایی و محیطی قابل استفاده و کاربردی است. برای آشنایی با مخزن استیل، کاربرد مخزن استیل و انواع مخزن های استیل در وبسایت نگین طبخ خاورمیانه که تهیه و تولید کننده انواع تجهیزات آشپزخانه صنعتی، انواع مخزن استیل، انواع تجهیزات لاندری میباشد بمانید و تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

 

 

تاریخچه مخزن استیل


قبل از معرفی انواع مخزن های استیل بهتر است ابتدای مقاله را با ذکر تاریخچه مختصر و کوتاهی از مخرن استیل آغار نماییم. مخزن های استیل از آلیاژ استنلس استیل ساخته می شوند و ویژگی های منحصر به فرد این آلیاژ بر کسی پوشیده نیست. آلیاژ استنلس استیل یکی از بهترین و مقاوم ترین آلیاژ ها در مقابل رطوبت، خوردگی، ضربه، سایش، فشار، سرما و حرارت است. جالب است بدانید که استنلس اسیتل یا فولاد ضد زنگ برای نخستین بار برای بهره گیری مخرن های آب مورد استفاده قرار گرفت و بعد از آن در حدود سال 1927 در ایالات متحده یک شرکت حمل و نقل برای، مخزن های حمل لبنیات، استنلس استیل را برش داد و برای حمل و نقل انواع محصولات لبنی فراگیر شد. مخزن استیل برای حمل لبنیات بسیار بهداشتی و بود و همچنین از نظر قیمتی بسیار مقرون به صرفته بود. البته 2 سال قبل تر یعنی در سال 1925، اولین مخزن های استیل برای نگه داری اسید نیتریک ساخته شدند و این یک تحول عظیم بود که بتوان یک سیال اسیدی را در مخزن استیل بدون خوردگی  نگه داری کرد، فقط یک مشکل وجود داشت و آن این بود که قسمت های پرچ شده دچار خوردگی شدند و ساخت این نوع مخزن ها ممنوع شد. بعد از ساخت مخزن های استیل مخصوص حمل و نقل لبنیات، صنایع دیگر هم از مخازن استیل استقبال کردند و تا به امروز این مخزنها در سراسر دنیا برای استفاده از مقاصد گوناگون مورد استفاده قرار گرفته اند.

کاربرد مخزن استیل


مخزن های استیل برای نگه داری و یا جا به جایی عناصر و سیالات مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد. این نوع مخزن ها در صنایع مختلفی نظیر ذخیره مواد غذایی و دارویی ، سس کچاب و مایونز، انواع شوینده ها و شامپوها، برای ذخیره آب آشامیدنی، آب RO، مواد شیمیایی و رنگ ها، انواع مواد اسیدی، الکل و اتانول ، ذخیره عسل ، خمیر دندانها، مواد آرایشی و بهداشتی، دخیره انواع چسپ ها و … و برای کاربرد هایی که بحث زنگ زدگی مخزن و یا آنتی باکتریال بودن آن مطرح باشد بسیار کاربردی هستند. اصلی ترین کاربرد مخزن های استیل در جابه جایی مواد با کانتینرها، کامیونت ها و ترانزیت هااست. ماشین های حمل و نقلی که در خیابان ها به دفعات دیده ایم. بیشتر کامیون هایی که در قسمت عقب خود دارای مخزن هستند، مخزن آنها از جنس استنلس استیل است که در مقابل تمامی واکنشهای طبیعی و غیر طبیعی بسیار مقاوم است. تا این بخش از مقاله انواع  مخزن های استیل با مخزن استیل و کاربرد های آن آشنا شدید در ادامه به مزایای مخزن های استیل و مواد تشکیل دهند آن خواهیم پرداخت.

 

 

مزایای مخزن استیل

 

  • دارای استقامت برشی بسیار بالایی است.
  • بسیار مقاوم، با دوام و کاملا ضد زنگ است.
  • استنلس استیل هیچگونه آسیبی به طبیعت وارد نمی کند.
  • برای ساخت استیل از منابع و انرژی طبیعی استفاده می شود.
  • حدود 70 درصد مواد سازنده استنلس استیل قابلیت بازیافت شدن دارند.
  • تکنولوژی در پی آن است که آلیاژ استنلس استیل را 100 درصد قابل بازیافت کند.
  • این آلیاژ بسیار بهداشتی است.
  • نظافت و تمیز کردن آن بسیار ساده است.
  • خرید آن بسیار مقرون به صرفه است.
  • در مقایسه با مخازن دیگر بسیار کاربردی هستند.
  • هیچگونه ماده مضر و سمی در ساختار آن وجود ندارد و هیچگونه واکنشی با هرگونه ماده ای ندارد.
  • این آلیاژ هیچ ماده ای را به خود جذب نمیکند و هیچ کدام از سیالاتی که در آن نگه داری شوند دچار تغییر در رنگ، بو و مزه نمی شوند.
  • این آلیاژ نیاز به نگه داری خاص و ویژه ای ندارد.

 

 

 

مخازن استیل

مواد تشکیل دهنده استنلس استیل

  • کربن : 0.08 درصد
  • منگنز: 0.2 درصد
  • فسفر: 0.045 درصد
  • سولفور : 0.03درصد
  • سیلیسیوم : 1 درصد
  • کروم : 18 الی 20 درصد
  • نیکل: 8 الی 10 درصد

عنصری که در میان این عناصر دلیل بر ضد زنگ بودن و مقاوم و دوام بسیار بالای استنلس استیل شده نیکل و کروم می باشند.  هرچه درصد نیکل و کروم در استیل بیشتر باشد، خاصیت مقاومت و استحکام آن بیشتر می شود و بر همین اساس و با تغییر در اندازه این دو عنصر گرید های مختلفی از استنلس استیل ساخته شده است که برای کاربرد های نختلفی استفاده می شود.

نحوه ساخت مخزن استیل


در بخش نحوه ساخت در مقاله انواع مخزن های استیل به صورت تخصصی تری و البته مختصری با روند ساخت مخزن استیل آشنا می شوید. مخزن های استیل بسیار تخصصی توسط یک تیم طراحی و تولید با دستگاه ها و ماشین آلات بسیار پیشرفته طراحی و تولید می شوند. این مخزنها با ورق های استنلس استیل و با توجه به نوع پروژه و نیار کارفرما با پارامترهای دقیق مهندسی شده و با دستگاه براکت، برش زده میشود و بعد از نورد کاری با توجه به نوع مخزن و با توجه به کاربرد آن به شکل و ظاهر مورد نظر در خواهد آمد. در این میان فاکتور مهم دیگر ضخامت ورق استیل است که در ابتدای کار با توجه به کاربرد توسط اندازه گیری های مهندسی شده و دقیق، محاسبه و تعیین می شود و این ضخامت به صورت کاملا یکنواخت و استاندارد در کل سطح مخزن اعمال خواهد شد. مخزن های استیل ساختاری با دیواره باریک می باشند و با یک پروسه که پیشتر ذکر شد گروسه گرم نورد یا سرد نورد یا جوشکاری ایجاد مشوند.  مطلوب ترین و بهترین مخزن های استیل توسط پروسه نورد ساخته می شوند چرا که هیچ حفره ای ندارند و نگرانی در باره اینکه تحت فشار دچار شکستن، ترک خوردگی و یا نشت شوند وجود ندارد. مخزن های استیل از فولاد ضد زنگ یا استنلس استیل ساخته می شوند ولی ممکن است از فولادهای دو جزئی هم ساخته شوند که معمولا از فولادهایی مانند آستنیتی و فریتیک هستند و این دو نوع فولاد در ترکیب با هم بسیار قدرتمند تر خواهد شد.

 

شکل ظاهری مخزن استیل


مخزنهای استیل در شکل های متنوعی ساخته می شوند که رایج ترین آنها مخزنهای استوانه ای، مخروطی، کروی، هرمی و مکعبی هستند. البته چون ساخت مخزنهای استیل به صورت کاملا سفارشی و تحت پروژه انجام  می شود، در ابعاد و شکل های کاملا سفارشی، طبق نیاز کارفرما انجام خواهد شد. مخزن های استیل با توجه به نوع جنس از ورق های استنلس استیل 304 و 316 ساخته می شود.

انواع مخزن استیل


در این بخش از مقاله انواع مخزن های استیل به معرفی انواع مخزن ها و توضیحات کوتاهی درباره آنها خواهیم پرداخت. مخزن های استیل با توجه به کاربرد های فراوانی که در صنایع مختلف دارند دارای دسته بندی های زیادی می باشند. ولی به صورت بسیار کلی مخزن استیل به سه دسته بندی اصلی تک جداره، دو جداره و سه جداره  تقسیم بندی می شود. که در ادامه به معرفی این سه نوع خواهیم پرداخت.

  • مخزن استیل تک جداره :

یکی از پر طرفداترین و پرکاربرد ترین نوع مخزن استیل است و برای نگه داری مواد غذایی، دارویی و شیمیایی که دارای PH خنثی می باشند، بکار بده می شود. این مخزن ها در دو نوع عمودی و افقی ساخته می شوند و ماندگاری و استقامت آن با توجه به ضخامت ورق استیل و وزن آن مشخص می شود. مخزن های تک جداره در گنجایش حدودی 500 الی 120000 لیتری ساخته می شود و با توجه به ظرفیت مخزن قطر و ضخامت ورق متفاوت است و با اندازه گیری های کاملا دقیق و مهندسی شده تعیین می شود. مخزن های تک جداره قابل ساخت با ورق استیل 304 و 316 می باشد و د مقابل نور، گرما و سرما هیچ گونه تاثیری نمی بیند. نکات مهم در ساخت مخزن های تک جداره عبارتند از : قطر دریچه بازدید، ساید گلاس، منهول، تعداد و اندازه ورودی و خروجی، ارتفاع پایه ها، وجود نردبان، ظرفیت مخزن

 

  • مخزن استیل دو جداره  :

مخزن های استیل دو جداره در کارخانه های تولیدی صنعت دارو و غذا و کشاورزی کاربرد دارند. مخازن دو جداره برای نگه داری و جابه جایی مواد و سیالاتی که دمای محیط بر روی آنها تاثبر گذار است و ممکن است باعث تغییرات شیمیایی در آنها و یا فاسد شدن آنها شود بکار برده می شوند. یکی از مثال هایی که در این باره می توان زد فراورده های لبنی هستند که دما و حرارت محیط موجب فاسد شدن و خراب شدن آنها می شود و مخزن های استیل دو جداره برای جابه جایی این فرآورده ها لازم و ضروری است. برای عایق کردن این مخزن ها می توان از پشم سنگ، پشم شیشه و … استفاده کرد.

 

  • محزن استیل سه جداره‌ :‌

مخزن های سه جداره یکی از پیچیده ترین نوع مخزن ها هستند که برای حمل مواد و سیالات استفاده می شوند. مخزن های سه جداره از سه لایه آلیاژ عمسان یا غیر همسان ساخته می شوند که از نوع 304 یا 316 می باشند. ظرفیت این مخزن ها با توجه به نیاز و سفارش کارفرمای پروژه مشخص می شود. مخزن های استیل سه جداره به نام پروسس تانک هم شناخته می شوند  که دارای ساختار و عملکرد بخصوص و ویژه ای هستند. پروسس تانک ها برای نگه داری طولانی مدت، مخلوط سازی مواد، تغیر و یا تبادل دما بکار برده می شوند. بیشترین کاربرد آنها در صنابع لبنی است برای نگه داری و یا تولید کره و خامه. مخزن های سه جداره نسبت به تک جداره و دو جداره از قیمت بالاتری برخوردار هستند. برخی از تجهیزاتی که در ساخت مخزنهاس سه جداره استفاده می شود و البته با توجه به نوع پروژه متغیر است عبارتند از: اگزوز یا هواکش، درب منهول، همزن، عایق، شیر نمونه برداری، حجم سنج، سایدگلاس، شیر اطمینان، سیستم دیجیتال انتقال دما، توپ شستشو.

انواع مخزن استیل

مراحل ساخت مخزن های استیل

  • طراحی مخزن توسط طراحان و با توجه به مشخصات و ویژگیهای مطرح شده توسط کارفرما

  • کشیدن نقشه مکانیکی مخزن استیل
  • تهیه کردن نقشه شارپ کاراگاهی
  • گرفتن تاییدیه نقشه ها
  • آنالیز کامل و دقیق متریال خریداری شده برای ساخت مخزن استیل
  • انجام برش کاری (CNC,  لیزر , پلاسما)
  • بخش مهم ساختن فرمینگ کپ
  • ساختن عدسی مخزن
  • آماده سازی و جوشکاری ورق شل
  • مونتاژ و نورد ورق استوانه مخزن استیل
  • مونتاژ کردن ورقه ها روی بدنه مخزن استیل
  • نصب کردن فلنچ و نازن و منهولبر روی مخزن استیل
  • انجام پخ زنی شل و زیر سازی
  • جوشکاری های نهایی و دقیق
  • نصب پایه های مخزن
  • انجام پولیش کاری ها
  • انجام تست های مهم که عبارتند از: تست چشمی، تست جوش، مایع نفوذی، هیدرواستاتیک، بازرسی ابعادی و بعد از این تست ها بسته بندی و تحویل به کارفرما و پایان پروژه


در مقاله انواع مخزن های استیل با مخزن های استیل انواع، کاربرد، مزایا و ساخت و اجزای مهم آنها آشنا شدید. هلدینگ نگین طبخ خاورمیانه یکی از بزرگترین تولید کنندگان مخزن های استیل در ایران و خاورمیانه است که با پیشرفته ترین و بروزترین تکنولوژی ها و ماشین آلات ساخت تجهیزات صنعتی اقدام به تولید انواع مخزن های استیل، انواع تجهیزات آشپزخانه صنعتی و تجهیزات لاندری برای رختشویخانه ها و هتل ها نموده است. خریداران و متقاضیان می توانند از همین وبسایت پیش رو تمامی محصولات نگین طبخ را مشاهده و بررسی نمایند و در صورت نیاز و کسب اطلاعات بیشتر با همکاران ما در بخش پشتیبانی وبسایت با تماس با شماره ه تلفن های 02144504790 و 02144504462 و 09129546703 در ارتباط باشند.

منبع : www.negin-tabkh.com

  • negin asadi
  • ۰
  • ۰

لوله کاروگیت چیست؟

لوله کاروگیت  (Corrugated pipe)  یک نوع لوله  پلیمری و خرطومی شکل است  که سطح آن توسط برجستگی ها و شیارهایی احاطه شده است و اغلب در مکانهایی که نیاز به انعطاف پذیری، استحکام و دوام فوق العاده بالایی داشته باشند به کار برده می شود. بیشترین استفاده لوله کاروگیت برای کاربردهای مانند شبکه فاضلاب شهری، شبکه های آبرسانی در روستاها، حمل آب راه ها، کالورتها برای حمل سیلاب و زهکشی می باشد و مهمترین و اصلی ترین وظیفه لوله های کاروگیت، جمع آوری و انتقال سیالات فاضلابی، اسیدی، بازی، پسابهای صنعتی است. ساختار فیزیکی لوله کاروگیت به صورت دوجداره می باشد.

جداره خارجی، به صورت فنری راه راه و به رنگ سیاه است. سطح  خارجی لوله کاروگیت به جهت افزایش مقاومت و استحکام در مقابل جریان ها و فشارهای وارد شده از طرف خاک های بالا سری و تحمل بار های زنده و مرده وارد شده از سطح زمین  به صورت ردیف ها، شیارها و خطوط موازی (مارپیچی یا موج دار) ساخته می شود. در واقع داخل لوله ها سیالات جریان دارند و فشار بار داخلی  در لوله کاروگیت وجود ندارد و سطح بیرونی است که تمامی فشار ها بر آن وارد می شود.

جداره داخلی لوله کاروگیت کاملا صاف  و صیقلی و به رنگ زرد یا آبی می باشد. ممکن است از جنس پلی اتیلن سنگین (H.D.PE) و یا فولاد باشد. دلیل استفاده از رنگ آبی و یا زرد در جداره داخلی مربوط به ویدیو گرافی است و کارفرما به وسیله ویدیو گرافی می تواند لوله ها را ردیابی نماید.  لوله های کاروگیت در سایز های 110 میلیمتر تا 4000 میلینتر ساخته می شوند.

لوله کاروگیت

جنس لوله کاروگیت می تواند از آهن، فولاد، پلی وینیل کلراید (PVC) یا پلی اتیلن با چگالی بالا (HDPE) یا PVC  طراحی و ساخته می شود، ولی در میان آنها پلی اتیلن به دلیل مقاومت و مزایای بسیار بالا، بیشترین تولیدات لوله گاروگیت را به خود اختصاص داده است. لوله کاروگیت را می توان به صورت روکش دار و همچنین آستردار تولید کرد به طور مثال لوله های کاروگیت PVC  دارای پوششی از جنس الیاف می باشند .

همانطور که ذکر شد بیشترین تولید و فروش را پلی اتیلن به خود اختصاص داده است و لوله های کاروگیت پلی اتیلنی برای کاربردهایی مانند انتقال آب و فاضلاب و زهکشی ، انتقال فاضلاب صنعتی و عفونی ، آب های جاری، حتی مسیر کابل ها و سیم ها ، ساخت پل ها و اخیرا بصورت محافظ ی برای شیرآلات به کار می‌رود. در لوله های کاروگیت  مهمترین فاکتورها انعطاف پذیری، دوام و استحکام، قیمت مناسب  و همچنین سبکی و حمل راحت برتری های بسیار مهمی می باشند. به دلیل عدم امکان نشت ، فاسد شدن و مقاومت بسیار بالا در برابر حرکت خاک و فشار بالا این لوله ها حدود نیم قرن است که بکار برده می شوند.

پایپ صنعت خاورمیانه دارای یکی از بزرگترین کارخانه ها و خط تولید انواع لوله های کاروگیت است که به صورت 24 ساعته در حال تولید این لوله ها می باشد.

اگر قصد مشاوره و راهنمایی در خصوص خرید لوله کاروگیت یا استعلام قیمت انواع لوله های کاروگیت با شرایط ویژه را دارید می توانید از طریق صفحه ارتباط با ما در تماس باشید یا می توانید با شماره تلفن 09129546702 تماس بگیرید.

مزایا و معایب لوله‌های کاروگیت و لوله‌های دیوار صاف پی وی سی
 آیا مناطقی در حیاط خود دارید که همیشه خیس می‌مانند یا نقاط کم ارتفاعی که باران جمع می‌شود و هرگز کاملاً خشک نمی‌شود؟ زهکشی ضعیف می‌تواند به پایه‌های خانه، درختان و گیاهان آسیب برساند. زهکشی ضعیف همچنین می‌تواند چمن شما را گل آلود و غیرقابل استفاده نگه دارد. نصب یک سیستم زهکشی می‌تواند رطوبت را از بین ببرد و با هدایت آن آب راکد و ته نشین کردن آن در جای دیگری به حل این مشکلات کمک کند. چندین گزینه زهکشی از جمله زهکشی‌های تهی، زهکشی فرانسوی، سیستم‌های زهکشی سطحی و زیرسطحی موجود است. هر گزینه معمولاً از لوله‌های کاروگیت یا PVC یا گاهی اوقات ترکیبی از هر دو استفاده می‌کند.

لوله کاروگیت یک ماده انعطاف‌پذیر است که با برجستگی‌ها و شیارهای متناوب ساخته شده است. در زهکش‌هایی که انعطاف‌پذیری، دوام و استحکام مهم است استفاده می‌شود. لوله کاروگیت را می‌توان در خانه شما برای حمل روان آب از ناودان‌ها استفاده کرد. لوله‌های پی وی سی معمولاً در سیستم‌های زهکشی آب زیرزمینی استفاده می‌شود.

مقایسه کاروگیت با PVC

مزایای لوله کاروگیت

 

  • کار با آن بسیار ساده‌تر است
  • خم شدن برای چرخش آسان و اتصال آسان
  • لازم نیست پیچ‌ها در زوایای 22.5، 45 یا 90 درجه باشند
  • به چسب برای ایجاد اتصالات نیازی ندارد
  • به اتصالات کمتری در لوله‌های طولانی‌تر نیاز دارد
  • نصب سریع
  • ارزان
  • حمل و نقل آسان (می‌توانید آن را کویل کنید)
  • سبک وزن

معایب لوله کاروگیت

  • زهکشی با کارایی کمتر
  • تغییرات ارتفاع می‌تواند باعث ایجاد «شکم» در محل تجمع آب و زباله شود
  • احتمال گرفتگی بیشتر است
  • در صورت گرفتگی پاک کردن آن سخت‌تر است
  • ضعیف‌تر، قابل خرد شدن است
  • با دوام کمتر
  • مزایای لوله‌های دیوار صاف پی وی سی
  • زهکشی بسیار کارآمد
  • احتمال گرفتگی کمتری دارد
  • در صورت گرفتگی راحت‌تر پاک می‌شود
  • محکم‌تر، در برابر له شدن مقاومت می‌کند
  • بادوام‌تر و ماندگارتر
  • اتصالات در برابر نفوذ ریشه مقاوم‌تر هستند

معایب لوله‌های دیوار صاف پی وی سی

  • کار با آن به طور قابل توجهی سخت تر است
  • خم ها چالش برانگیزتر هستند
  • اتصالات بیشتر در اجراهای طولانی‌تر
  • اتصالات در فضاهای تنگ می‌تواند چالش‌برانگیز باشد و نیاز به برنامه‌ریزی دارد
  • کار با آن زمان‌بر است
  • نیاز به چسب برای اتصالات
  • حمل و نقل و مانور در محل سخت‌تر است

منبع : وبسایت پایپ صنعت

  • negin asadi
  • ۰
  • ۰

انواع برج خنک کننده

سیستم‌های برج خنک کننده اغلب برای فرآیندهای صنعتی حیاتی هستند. این سازه‌های استوانه‌ای بلند، با روکش باز، وظیفه خنک ‌کردن آب تولید شده از جریان هوای خنک ‌کننده HVAC یا صنعتی را بر عهده دارند. آن‌ها بر اساس نوع کشش (طبیعی یا مکانیکی) و جهت جریان هوا (در جهت مخالف یا عبوری) طبقه‌بندی می‌شوند.

 طرح طبیعی سیستم‌های برج خنک کننده

معمولاً برای نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ با جریان آب خنک کننده نامحدود استفاده می‌شوند. این برج با حذف گرمای اتلاف از طریق بالا بردن هوای گرم که سپس در جو آزاد می‌شود، کار می‌کند. این برج‌ها بلند هستند و شکل هذلولی دارند تا جریان هوای مناسب را القا کنند.

طرح مکانیکی سیستم‌های برج خنک کننده

هوا توسط یک فن که هوا را از طریق برج به گردش در می‌آورد، از داخل سازه عبور می‌کند. فن‌های متداول مورد استفاده در این برج‌ها شامل فن‌های پروانه‌ای و فن‌های گریز از مرکز می‌باشد. با این که برج‌های طرح مکانیکی مؤثرتر از برج‌های طرح طبیعی هستند، با این حال انرژی بیشتری مصرف می‌کنند و در نتیجه کارکردشان هزینه بیشتری دارد.

سیستم‌های برج خنک کننده جریان متقاطع

دارای طرحی است که باعث می‌شود هوا به صورت افقی از میان پر کننده‌ و سازه برج به یک فضای باز اشغال شده توسط ماده جریان یابد. آب گرم از حوضه‌های توزیع به سمت پایین جریان می‌یابد. با این حال، فن‌ها و درایو موتور نیاز به ضد آب در برابر رطوبت که می‌تواند منجر به یخ زدن و کاهش عملکرد آن شود، دارند.

سیستم‌های برج خنک کننده جریان مخالف

دارای طرحی است که در آن هوا به سمت بالا حرکت می‌کند و جریان مخالف با آب گرم به سمت پایین حرکت می‌کند تا هوا خنک شود. این امر باعث می‌شود تا هر ناحیه طرح حداکثر عملکرد را داشته باشد و برای به حداقل رساندن نیازهای پمپ نیز کمک می‌کند. همچنین سیستم‌های برج خنک کننده جریان مخالف در شرایط آب و هوای سرد کمتر دچار یخ زدگی می‌شوند و می‌توان در دراز مدت در مصرف انرژی صرفه‌جویی کرد.

سیستم‌های برج خنک کننده طرح القایی

معمولاً یک فن در بالای برج خنک‌ کننده نصب می‌شود که اجازه می‌دهد هوای گرم خارج شود. سرعت بالای هوای خروجی احتمال چرخش مجدد را کاهش می‌دهد. برای جلوگیری از گیر افتادن قطرات آب در هوای جریان خروجی، از حذف کننده‌های رانش استفاده می‌شود. برج‌های کشش القایی کارآمدتر هستند زیرا 30٪ تا 75٪ انرژی کمتری در مقایسه با طرح‌های جریان اجباری مصرف می‌کنند.

سیستم‌های برج خنک کننده جریان اجباری

این سیستم‌های برج خنک ‌کننده شبیه سیستم القایی هستند، اما تفاوت اساسی آن‌ها در این است که فن متحرک هوا در پایه برج خنک ‌کننده قرار می‌گیرد که به هوا اجازه می‌دهد از پایین عبور کند. استفاده از آن‌ها به دلیل چالش‌های توزیع آب، فن‌های با اسب بخار بالا و امکان گردش مجدد محدود است.

بهترین مواد برای برج خنک کننده چیست؟

انواع برج‌های خنک کننده صنعتی سیستم‌های خنک کننده با آب عمدتاً از سه ماده ساخته می‌شوند: فلز، فایبرگلاس، یا پلاستیک. همانطور که می‌دانید، فلز می‌تواند زنگ بزند و خورده شود و هر چیزی که در داخل آن است می‌تواند به مرور زمان شروع به نشت کند. این تعمیر و نگهداری می‌تواند باعث شود کسب و کار شما مدتی تعطیل شود.

منبع : پایپ صنعت

  • negin asadi